منو دسته‌بندی

سخنرانی تولیت حوزه علمیه ابوطالب(ع) به‌مناسبت روز جوان

حجت الاسلام سینایی با بیان اینکه شخصیت حضرت علی اکبر(ع) را می توان در پرتو آیات الهی شناخت، گفت: امور کشور باید به دست جوانان انقلابی داده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سینایی تولیت مدرسه علمیه سفیران هدایت حضرت ابوطالب(ع)، شب گذشته در جشنی که به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(ع) در همین مدرسه علمیه برگزار شد، گفت: جوانان باید خود، عامل برکت باشند.

وی رمز موفقیت جوانان را در داشتن سه ویژگی دانست و اظهار داشت: براساس آیات مربوط به تولد حضرت عیسی بن مریم(ع) می توان به سه خصلت اصلی جوانان اسلامی بر مبنای پیروی از سیره و روش حضرت علی اکبر(ع) پی برد.

حجت الاسلام والمسلمین سینایی بنده خدا بودن را یکی از ویژگی های مهم جوان کربلا برشمرد و عنوان کرد: مراد از بنده خدا بودن همان عبدالله بودن است برخی متاسفانه عبدالله را فرزند خدا بودن معنا می کنند در حالی که این سخن شرک است؛ بنابراین عبدالله بودن همان انجام واجبات و پرهیز از محرمات است که در عبادت و اطاعت الهی معنا می شود.

تولیت مدرسه علمیه سفیران هدایت حضرت ابوطالب(ع) درخصوص ویژگی دوم گفت: حوانان در پیروی از سیره حضرت علی اکبر(ع) باید اهل پیروی از کتاب الهی باشند و با تدبر و تفکر در دین بتوانند شناخت عمیقی از احکام الهی کسب کنند.

وی با تاکید بر اینکه جوان باید عامل برکت باشد، اظهار داشت: در قرآن کریم مبارک بودن را از شاخصه های مهم حضرت عیسی(ع) بیان می کند، مبارک بودن یک شخص به بیان امروزی یعنی مایه خیر و برکت بودن برای مثال در زمانهای قدیم، پسران، عصای دست پدرانشان و عامل قدرت و قوام مضاعف زندگی والدین بودند؛ نه مثل فرزندان امروزی که فقط مصرف کننده هستند.

حجت الاسلام والمسلمین سینایی ادامه داد: کشوری که بیشترین آمار جمعیتی آن را جوانان تشکیل داده باشد قدرت آن کشور در افزایش تولید و کاهش مصرف کننده را نشان می دهد؛ امروز جوانان موتور محرک کشور محسوب می شوند بنابراین جوانان با در دست گرفتن امور کشور می توانند در خدمت رسانی به مردم و پیشرفت کشور نقش قابل توجهی داشته باشند.

تولیت مدرسه علمیه سفیران هدایت حضرت ابوطالب(ع) ادامه داد: جوانان باید در ایجاد امنیت و تقویت بنیه دفاعی و ارتقای سطح علمی کشور پیشگام باشند نه اینکه در انجام کارهای شخصی خودشان هم به دیگران وابسته باشند حتی در تحصیل موفقیتی کسب نکنند.

وی در پایان تاکید کرد: برای شناخت حضرت علی اکبر(ع) به عنوان الگویی برای جوان اسلامی نیازی به جستجو در روایات نیست چرا که ایشان شبیه‌ترین مردم به پیامبراسلام بودند و چون از طرفی پیامبر قرآن ناطق هستند می توان خصلت‌ها و ویژگی‌های آن حضرت را در آیات الهی جستجو کرد.

http://rasanews.ir/fa/news/603413


مدیر کل سایت حوزه علمیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *