سرمقاله
حکومت تعارف است یا حاکمیت است
حضرت امام رضوان الله تعالی علیه، در کتاب شریف ولایت فقیه استدلال می فرمایند که احکام نورانی اسلام که بناست فرد و جامعه را به سعادت برسانند باید حاکم باشند تا اجرا شوند، و این یکی از مهمترین دلایل برای ضرورت تشکیل حکومت اسلامی می باشد. می فرمایند با نصیحت و توصیه و کنار نشستن، نمی شود احکام را حاکم کرد، نمی شود عدالت را حاکم کرد، نمی توان نظم را بر امور مسلط نمود؛ پس باید یک عالمِ عادل که اختیارات کافی و وافی دارد بر امور قرار گیرد و این احکامِ سعادت بخش را بر افراد متجاوز و متعدی حاکم نماید.
مردم عزیز و بویژه مسئولین توجه بفرمایند که جمهوری اسلامی که الحمدلله قانون اساسی آن بر اساس اسلام عزیز تنظیم و تدوین شده است، زمانی به صلاح و فلاح می رسد که این آرمان ها و شعارها تحقق یافته و بر فرد و جامعه حاکم باشند؛ نکته ای که امروز متاسفانه خلاء آن بسیار مشهود است.
شاید در هیچ کشوری به اندازه کشور ما، سخنانِ خوب و حرف های جذاب زده نمی شود اما آیا به همان اندازه که حرف از خوبی می زنیم، به آن ها عمل هم می کنیم؟ چند درصد ما خود را به نظمی که حضرت امیرالمومنین علیه السلام مردمان را به آن توصیه فرمودند عمل می کنیم؟ چند درصد از قوانین راهنمایی و رانندگی در کشور ما اجرا می شود؟ و آیا قوانین تردد در کوچه و خیابان ها معمول و مستعمل هستد؟ آیا احکام تجارت، احکام سرمایه، مباحث مربوط به ربا در کشور ما در حاشیه هستند یا در متن زندگی مردم ما حاکم و لازم الاجراء می باشند؟
یکی از مهمترین مباحث مطرح در اسلام، موارد مربوط به امانت، بیت المال و حق الناس است که مصادیق بسیاری دارد، اما متاسفانه با این همه سفارش به حفظ امانت و رساندن آن به اهلش، بارها می شنویم که فلان شخص آمد از بانک صد میلیارد تومان وام بدون سود گرفت و رفت و سالهاست که نه قسط آن را پرداخته است و نه سری به بانک زده است؛ آیا این است حفظ اموال مسلمین؟ آن مسئول شعبه، آن مسئول بانک، آن مسئولین حفظ و حراست در بانک و در نهایت مسئولین دولتی کجا بودند و چه می کردند که اینگونه رقم های درشت و اعجاب آور بیت المال به غارت رفته است؟!
خلاصه اینکه احکام نورانی اسلام باید در جامعه حاکم بشوند. رئیس جمهور، دیگر رؤسای قوا، مسئولین انتظامی، اطلاعاتی و… بدانند که در قبال تعارف کردن و تساهل و تسامح در امور مسلمین، مسئول هستند و مورد مؤاخذه و عِقاب قرار خواهند گرفت.
با هر مسئول که حرف می زنیم همه سخن از اسلام بر زبان دارند اما نوبت به اجرا که می رسد، پشت گوش می خایند و استخاره می کنند که حکم اسلام را اجرا بکنند یا نه! احکام اسلامی برای ویترین و زینت در مجالس نیامده است، ما همه موظفیم اول در خودمان سپس در اطرافیان و حوزه کار و مدیریت خودمان، آن ها را اجرا و اعمال کنیم.
مجید سیـنایی، دی ماه 1400
گزارش مسجد
بخشی از طومار طلاب حوزه علمیه حضرت ابوطالب علیه السلام، خطاب به شهردار محترم تهران، جناب آقای زاکانی:
… اول آنکه در امور شورای شهر و شهرداری تهران در ادوار گذشته مخصوصاً دوره اخیر حدود سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ عدم نظارت مردم بر سلامت خدمترسانی این نهادها بیشتر احساس شد. از شما درخواست داریم با توجه به اینکه خود نماینده مجلس بوده اید و مردِ قانونید ترتیبی اتخاذ دهید تا نظارت مردم بر امور شوراها و شهرداری های تهران و حتی دیگر شهرها ضابطه مند شود و مردم به طور قانونی بتوانند بر امور مربوط به نهادهای خدمتگزار خود نقش نظارتی جدی و قانونی ایفا نمایند. دوم آن که ساماندهی امور از این پس و مراقبت بر مصرف درست و به جای بیت المال وظیفه شرعی و حتمی شما و همه مسئولین نظام مقدس اسلامی است اما این کافی نیست.
حضرت آقای زاکانی:
ما به طور جدی و موکّد از شما درخواست داریم تا اگر تخلفاتی پیش از مسئولیت شما صورت گرفته است و هر کدام از همکاران شما اگر با اسناد و مدارکی مبنی بر تضییع حقوق مردم و ملت عزیز و شهروندان ارجمند مواجه می شوند این اسناد و مدارک را به صورت جدی پیگیری و به مسئولین قوه قضائیه و دیگر نهادهای نظارتی ارائه کرده و این حق الناس از دست رفته مردم را به آنها برگردانید. خلاصه متخلفین گذشته را تسلیم قانون و محاکم صالحه بفرمایید.
دقایقی با شهدا (شهید محمد رضا بیات)
شهید محمد رضا بیات (معروف به علی بیات) از شهدای مدافع حرم است که فروردین ماه 1395 در سوریه به دست عناصر تکفیری به شهادت رسیده است. محمدرضا بیات و سه تن از دوستان همرزمش در عملیات آزادسازی العیس در حومه حلب به علت اصابت گلوله و موشک به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و به علت نامساعد بودن شرایط امکان بازگشت پیکر آن ها میسر نشد. پیکر پاک و سوخته این شهید بزرگوار در آبان ماه 1400 در حومه حلب تفحص و به منظور بررسی های نهایی به کشور بازگشت و نهایتا در تاریخ 1400/09/07 با بررسی نتایج آزمایشات ، پیکر مطهر شهید به آغوش خانواده اش بازگشت.
خاطره ای از شهید: پرستار مادربزرگ
مادربزرگ از وقتی آلزایمر گرفته بود، گاهی اسم بچهها و نوههایش را هم به خاطر نمیآورد. بیمار و زمینگیر شده بود و نیاز داشت کسی کنارش باشد تا آب و نانش را مهیا کند، دارویش را سر وقت بدهد، رخت و لباسش را پاکیزه کند و خلاصه برایش مادری کند. وقتی بابا و عمهها و عموها دورهم جمع شدند تا وظایف مراقبت و پرستاری از مامان را تقسیم کنند، علی پیشقدم شد که با مادربزرگ زندگی کند.
علی پرجنب و جوش بود و مدام این طرف و آن طرف میدوید. تازه خدمت سربازیاش را تمام کرده بود و باید برای آیندهاش طرح و برنامه میریخت. اما همه خاطرجمع بودند که او میتواند هم مراقب مامان باشد و هم زندگی خودش را سر و سامان بدهد! علی با آنکه بسیاری از شبها تا صبح کنار تخت مادربزرگ بیدار میماند، سپیده نزده مشغول راست و ریس کردن کارهای خانه میشد. غذای مادربزرگ را میپخت، لباسش را عوض میکرد، رفت و روب میکرد و داروی مادربزرگ را میداد، بعد به بسیج میرفت تا آنجا هم وظایفش روی زمین نماند. بیماری مادربزرگ پیشرفت کرده بود و دیگر بسیاری از نزدیکان و خانوادهاش را هم نمیشناخت. اما چهره و قد و بالای علی را از دور تشخیص میداد و میدانست کسی که با مهربانی و حوصله نظافت و پرستاریاش را انجام میدهد، روی کولش او را به این طرف و آن طرف میبرد، بدون دلخوری و اوقات تلخی دم عید برایش فرش میشوید و خانهتکانی میکند، فقط علی جانِ مامان است.
روزهایی که علی آماده رفتن به سوریه میشد، وقتی همراه محمد، مادربزرگ را به پارک برده بود، با خنده به او گفت: »مامان این دفعه که بروم، دیگر برنمیگردم. باید حلالم کنیها! باید از من راضی باشی «علی این حرفها را آرام و به شوخطبعی گفت، ولی مادربزرگ همه چیز را خوب و بیکم و کاست شنید و فهمید علی میخواهد او را تنها بگذارد. مادربزرگ یکباره زل زد بهصورت علی. یک خروار بغض توی گلویش جا خوش کرده بود و نفسش بالا نمیآمد. مادربزرگ لحظاتی طولانی به علی خیره شد، بعد سر او را در آغوش کشید و غرق بوسه کرد. دیگر اشکهای مادربزرگ روان شده بود و مثل باران روی سر و صورت علی مینشستند.
برگرفته از وب سایت www.daroshohada17.ir
فناوری دیجیتال
کدهای دستوری تست باتری گوشی
قبل از پیدایش اسمارتفونها، در گوشیهای قدیمی، باتریها چندان اهمیت نداشتند و با یکبار شارژ تا چندین روز دوام میآوردند. با ظهور اسمارتفونها، عمر باتری واقعاً مورد توجه قرار گرفت. بیشتر گوشیهای هوشمند حتی بدون نیاز به شارژ اضافی یک روز را هم پشت سر نمیگذارند و باید روزی یک بار شارژ شوند که این امر عمر باتری را تحت تأثیر قرار میدهد. یکی از نکاتی که در خرید گوشی بسیار اهمیت دارد سلامت باتری گوشی است که باید بتواند به خوبی نیاز کاربر را برطرف کند، بنابراین، میتوان جهت بررسی کد تست باتری گوشی اندروید اقدام کرد. در جدول فوق انواع کد دستوری برای تست باتری گوشی برندهای مختلف را بررسی میکنیم.
نویسنده مطلب: محمد قلندری
مصاحبه با استاد مجید عنانپور
سلام علیکم آقای عنان پور. خوشحالیم که در خدمت شما هستیم. ممنون میشم یک معرفی اجمالی از خودتون داشته باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم. جا داره که اول تقدیر و تشکر کنم از اینکه حقیر رو لایق گفتگو دونستید. مجید عنان پور هستم، متولد 1365. زاده شده در محله باغ خزانه، کوچه شهید خراسانی.
خانواده شما از کی ساکن این محله شدند؟
خانواده ما تقریبا دو سال قبل از تولد من توی این محله ساکن شدند و قبل از اون هم سمت میدان گلچین بودند.
شما در زمینه های متعددی فعالیت دارید اما اگر اجازه بفرمایید با توجه به اینکه مردم بیشتر چهره ی قرآنی شما رو میشناسند ابتدا از قرآن شروع کنیم. از چه سنی آموزش قرآن رو شروع کردید؟
خوب با توجه به اینکه مسجد المهدی (عج) نزدیک منزل ما بود از سن حدود هفت سالگی در جلسه قرآن استاد خلیل دلپاک شرکت کردم. ایشون نفر اول مسابقات حفظ قرآن کریم در سال 68 بودند. مخصوصا در ماه مبارک رمضان جلسات بسیار پر شور و زیبایی داشتند. خیلی از بچه های منطقه و محله اونجا جمع می شدند و قرآن می خوندند. قدیمی های محل مسجد المهدی (عج) رو به عنوان یک مسجد قرآنی میشناسند و یکی از دلایل مهمش حضور این استاد عزیز بود. ایشون الآن مدیر کل حج و زیارت استان سمنان هستند. من یادگیری قرآن رو از جلسه ایشون شروع کردم.
بعد از ایشون هم حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای اعوانی جلسات رو اداره می کردند. در حال حاضر ایشون از منبری ها و خطبای چهره در عرصه صحیفه سجادیه هستند و در قم در مؤسسه ای به نام صحیفهپژوهی مشغول فعالیت هستند که با توجه به اینکه حافظ کل قرآن کریم هستند به بهترین شکل ممکن صحیفه سجادیه رو ارائه می کنند و در این عرصه سفرهای خارج از کشور هم داشته اند.
ایشون به لحاظ جذب نفرات برنامه های خوبی داشتند. در کنار جلسات قرآن فوتبال و فوتسال و مسابقات مختلف و جذابی برگزار می کردند که جوایزش جذابیت های خاصی داشت. من یادم هست یک بار برای یک مسابقه نارگیل جایزه دادند. ما اون موقع اصلا نمی دونستیم نارگیل چی هست!! ایشون تو اون دوره خیلی از بچه های مسجد و حتی بیرون از مسجد که اصلا توی این فضا ها نبودند رو جذب کرد و این ها هر کدام دو جزء، پنج، ده، پانزده و بیست جزء حفظ کردند. اون جلسه چهار نفر حافظ کل تحویل جامعه قرآنی داد.
به علت پر ثمر بودن این جلسات بزرگوارانی هم بودند که حمایت مادی و معنوی می کردند. مثلا سفر مشهد مقدس جایزه حفظ افراد بود. حتی ما کسی رو داشتیم که میگفت اگر کسی الآن بگه من تا سال بعد میخوام حافظ قرآن بشم پنج میلیون تومان بهش جایزه میدم! اون موقع!! ایشون الآن به رحمت خدا رفته. این بزرگوار که صحبتشون رو می کنیم اون زمانی که آقای ندرلو در مسجد منیریه جلسه قرآن داشتند میومدند و توی جلسات مسجد منیریه هم حمایت هایی داشتند.
فعالیت قرائت قرآن شما به چه صورت آغاز شد؟ از چه اساتیدی بهره بردید؟
بعد از اینکه به برکت جلسات قرآن مسجد المهدی (عج) به سطح قابل قبولی رسیدم خیلی ها به من پیشنهاد می کردند از جلسات بزرگ تر مثل جلسات استاد خدام حسینی یا استاد ابوالقاسمی استفاده کنم. تا اینکه سال دوم یا سوم دبیرستان که مدرسه نمونه دولتی هدایت بودم، معاون پرورشی مدرسه جناب آقای اشکانی که اول ابتدایی هم امور تربیتی ما بودند و با ما سرود کار می کردند با شناختی که از من داشتند من رو به استاد امیر درستکار معرفی کردند.
در محضر استاد درستکار توفیقی حاصل شد تا در جمع دوستان گروه تواشیح طه النبی (ص) قرار بگیریم. حقیقتا استاد درستکار تمام تلاششون رو می کردند تا جمع قرآنی دوستان حفظ بشه. در اون جلسه ایشون بنده رو راهنمایی می کردند. ضمن اینکه اجراهایی که با گروه طه النبی (ص) داشتیم فرصتی فراهم کرد تا با جامعه قرآنی و اساتید مطرح کشوری ارتباط داشته باشیم.
بعد از این دوره هر چند کم و بیش از جلسات استاد خدام حسینی بهره می بردم، اما بیشتر در جلسات استاد حاج احمد ابوالقاسمی حضور پیدا می کردم. در جلسه ایشون گل های سر سبد قرائت قرآن شرکت می کردند. یادم هست که هر شش یا هفت ماه یک بار نوبت به من میرسید که تلاوت کنم.
اجازه بفرمایید کمی از فضای قرآنی شما فاصله بگیریم و از شما درباره حضورتون در شورایاری محله باغ خزانه بپرسم. چه شد که وارد عرصه شورایاری و انتخابات شدید؟
دوستان و نمازگزاران مسجد المهدی (عج) و همچنین امام جماعت این مسجد حاج آقای درویش پور همیشه به ما لطف داشتند. اون دوره یک فضایی ایجاد شد که از مسجد ما نماینده ای برای حضور در شورایاری نبود. با پافشاری نمازگزاران این تکلیف رو بر دوش خودم احساس کردم که وارد این عرصه بشم. و البته مردم هم اعتماد کردند و به بنده رأی دادند.
در اون دوره متاسفانه قدرت شورایاری کم شد و خیلی از پیگیری هایی که ما کردیم به هیچ جایی نمی رسید. ولی ما تا جایی که از دستمون بر میومد تلاش کردیم مشکلات مردم رو در حیطه شهری پیگیری کنیم و مطالبات مردم رو به شهرداری انتقال بدیم. آقای عباسی شهردار وقت منطقه 17 در اون دوره تشریف آوردند به محله و چندین و چند مصوبه هم داشتند، اما متاسفانه عمر مدیریت ایشون به انجام مصوبات قد نداد و شهردار عوض شد! ایشون الآن عضو شورای شهر هستند.
برای دوره بعد با توجه به تجربه دوره اول تمایلی به شرکت در انتخابات نداشتم. اما با فشار دوستان بدون اینکه تبلیغاتی کنم صرفا در انتخابات نام نویسی کردم و البته رأی هم نیاوردم.
آقای عنان پور لطف می کنید از تحصیلاتتون بفرمایید؟
من تا کارشناسی ارشد در رشته ”معارف اسلامی و اقتصاد“ دانشگاه امام صادق علیه السلام تحصیل کردم. این دانشگاه به همت مرحوم حضرت آیت الله مهدوی کنی با هدف تلفیق رشته های علوم انسانی با دروس حوزوی و معارف اسلامی تأسیس شد که مدیریت علوم انسانی بر مبنای دین قرار بگیره. دانشجویان این دانشگاه هم به تحصیل دروس حوزوی می پردازند و هم تحصیل دروس دانشگاهی.
الآن هم فعالیت شغلی شما در همین زمینه هست؟
بله. بنده شاغل در سازمان اوقاف و امور خیریه هستم. در ستاد سازمان، قسمت معاونت بهره وری اقتصادی. توضیح کار ما به این صورت هست که یک مثلا واقف خیر اندیش زمینی رو وقف می کنه به این نیت که عواید و درآمدهای اون زمین صرف عزاداری امام حسین (ع) بشه. این زمین به خودی خود هیچ امکانی برای درآمد زایی نداره. وظیفه ما این هست که با یک سرمایه گذار برای آباد کردن این زمین توافق می کنیم که پروژه ای تجاری، مسکونی و هر کار درآمد زای دیگری انجام بده. در حالی که این زمین همچنان در وقف واقف هست، به نسبت سرمایه ای که سرمایه گذار هزینه می کنه درصدی از عواید زمین به او پرداخت میشه و مابقی درآمد های زمین در راه نیت واقف هزینه میشه.
برگردیم به بحث قرآن! آقای عنان پور در مسابقات بین المللی قرآن کریم که اخیراً در کشور لبنان برگزار شد موفق شدید رتبه سوم رو کسب کنید. چطور با تمام این مشغله هایی که دارید تونستید خوتون رو برای این مسابقات آماده کنید؟
اگر به واقع بخوام صادق باشم به لحاظ توانمندی و ظرفیت، خودم رو در این سطح و اندازه نمی بینم. و رتبه سوم مسابقات بین المللی هم فقط عنایت خداوند بود. خوب یادم هست اولین فایلی که برای این مسابقات ارسال کردم دختر کوچکم دائم مزاحم قرآن خوندنم می شد. یعنی داخل اون فایل پر از سر و صداست! اون فایل از ما قبول شد. در اون مسابقات 343 نفر از کشورهای مختلف حضور داشتند که تو مرحله مقدماتی شدیم 50 نفر و بعد هم از هر کشور یک نفر اومدیم برای مرحله نهایی مسابقات. چکیده ای از این مسابقات از شبکه های لبنان پخش میشد. بنا بود مرحله نهایی حضوری باشه که متاسفانه به خاطر اوج گیری مجدد کرونا به صورت مجازی برگزار شد. به لطف خدا تونستم رتبه سوم رو کسب کنم.
آقای عنان پور به عنوان یک چهره فعال قرآنی و فرهنگی در منطقه باغ خزانه لطفا بفرمایید به نظرتون مهمترین نیاز چه هست و چه خلاء هایی داریم؟
منطقه ما الحمدلله از هر نظر بستر خیلی مناسبی داره. اما استفاده نمیشه متاسفانه. کسانی در این منطقه پرورش پیدا می کنند که اگر اراده کنند هر کاری رو می تونند انجام بدند. ولی متاسفانه بعضی از برخورد های نادرست باعث دلخور شدن این افراد شده. جاهای بسیاری رفتم که نیروهای تأثیر گذارش بزرگ شده ی این منطقه بودند. متاسفانه سازمان و ارگان قدرتمندی نداریم که از این ظرفیت استفاده کنه. تو همین بحث تلاوت قرآن. ما قاریان زیادی تو این منطقه داریم. طرحی رو راه اندازی کردیم به نام کرسی رایگان تلاوت قرآن کریم. داخل مساجدی برنامه اجرا کردیم که داخل کوچه-پسکوچه های تو در تو بودند و مردمش واقعا قاری قرآن رو از نزدیک ندیده بودند. به مسئولین گفتیم از بنر تبلیغاتی تا برگزاری مراسم رو خودمون عهده می گیریم، شما فقط ما و مساجد رو به همدیگر مرتبط کنید. متاسفانه هیچ حمایتی نکردند.
امثال این سوء مدیریت ها دلزدگی ایجاد می کنه و نسل های بعدی هم تحت تأثیر قرار می گیرند.
کلام آخر شما در این مصاحبه
به عنوان کلام آخر باید تشکر کنم از همه بزرگواران و اساتیدی که زحمت کشیدند برای ما. پدر و مادر عزیزم و همسر خوبم که من رو در این راه همراهی کرده. و ان شاءالله خداوند این انرژی و ظرفیت رو به ما بده که بتونیم برای منطقه و محله خودمون کارهای مثمر ثمر انجام بدیم.
/ انتهای مصاحبه
مصاحبه توسط: حسن پنداشته
هنر متعالی
هنر نقاشی خط، از جمله هنر های تجسمی مدرن و در واقع ترکیبی است از خطاطی و نقاشی. یکی از هنرمندان توانمند کشورمان در همسایگی مسجد ما منزل دارد! جناب آقای یوسف علی محمدی. اثر زیر ترکیبی زیبا از این شعر معروف مولاناست:
آمـد بـهـار جـان هــا / ای شـاخ تر به رقص آ
چون یوسف اندر آمـد / مصر و شکر به رقص آ
آقای علیمحمدی این اثر هنری را در ابعاد یک متر در یک متر ایجاد کرده است. نکته ی قابل توجه دیگر در خلق این اثر، تکنیک استفاده شده در آن است. یعنی رنگ روغن. ان شاءالله در شماره های آینده به آثار دیگری از این هنرمند عزیز خواهیم پرداخت.
تهیه گزارش توسط: حسن پنداشته
اینفوگرافی
انتخاب توسط: علی فجری
مشکلات محل
در شماره پیشین نشریه به سطل های زباله که در ورودی کوچه ها قرار دارند، اشاره نمودیم؛ که برخی از آن ها چرخ ندارند و یا به شکل نامنظمی در معابر مستقر هستند. بحمدلله با همّت کارکنان عزیز شهرداری این مسئله مرتفع گردید، و ما سزاوار می دانیم که در این بخش، از زحمتکشان شهرداری منطقه 17 تشکر و قدردانی بعمل آوریم.
یک سوزن به خودمان …
اما این بار نوبت به مسئله حائز اهمیتی می رسد که از عدم آگاهی یا بی توجهی خودِ ما اهالی محله آب می خورد.
متاسفانه هنگام عبور از معابر شهری شاهد هستیم که برخی از شهروندان، ته مانده غذا، تکه های نان و احیاناً مواد غذایی دیگر را در گوشه و کنار خیابان، زیر درختان، درون جوی های آب، بالای بلندی و سکوها قرار می دهند؛ و البته به گمان خود در این روزهای سرد پاییز و زمستان خوراکی برای پرندگان ضعیف تر و سایر حیوانات خیابانی فراهم می سازند و اینگونه باور دارند که این کار موجب قرب معنوی آن ها خواهد شد. ولی غافل از اینکه با این کار باعث بی نظمی و ایجاد آلودگی در محله خودمان می شویم و بدین ترتیب زیبایی معابر را از بین می بریم. فلذا لازم است از تکرار چنین رفتارهایی پرهیز نماییم.
بله، رسیدگی به حیوانات در دین ما سفارش شده است، اما به شرطی که با این امر، بار اضافی بر دوش سایرین (کارگران شهرداری و…) قرار ندهیم و برای انجام عملی مستحب، مرتکب عمل حرام ـ حق الناس ـ نگردیم. و سلام علی من اتّبع الهدی
نویسنده مطلب: محمد حاج اکبری
فضای مجازی
به امید خدا در هر شماره شبکه های ارزشی فعال در فضای مجازی را به حضورتان معرفی خواهیم کرد. هر دو شبکه مجازی این شماره اینستاگرامی هستند. اگر ”نرم افزار بارکد خوان“ دارید میتوانید با اسکن بارکد، مستقیما وارد پیوند معرفی شده شوید.
حاج حسین انصاریان
https://www.instagram.com/ansarian_ir
از دیرباز و بخصوص در این ۴۲ سالی که از عمر پر برکت انقلاب اسلامی ایران گذشته است علما و بزرگان زیادی زحمت برگزاری جلسات و محافل تعلیم و تربیت برای عموم جامعه را به عهده داشته اند.
استاد معظم شیخ حسین انصاریان یکی از منبری های معروف تهران و البته ایران است که عموم اقشار مذهبی جامعه از وجود با برکت ایشان و جلسه های وعظ و خطابه این عالم بزرگوار بهره های بسیاری برده اند.
به همین علت صفحه ای را در فضای مجازی به شما خوبان معرفی میکنیم که با مراجعه به این صفحه میتوانید از بیانات کوتاه و شیوای استاد انصاریان استفاده نمایید.
آیت الله خامنه ای و نوجوانان
https://www.instagram.com/nojavan_khamenei
آنچه واضح است این است که امروزه فضای مجازی شرق و غرب عالم را قبضه کرده است و مردم عزیز ایران اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و از زن و مرد و کوچک و بزرگ اکثرا از شبکه ها و برنامه های این فضا استفاده میکنند.
مطلب بعدی این است که در این فضای پر مخاطب هم مطالب مفید و قابل استفاده وجود دارد و هم مطالب مضر و بی فایده به همین جهت بر آن شدیم تا صفحه ای به مخاطبان نوجوان نشریه معرفی کنیم که حسابی میتواند برایشان مفید و قابل استفاده باشد و آن صفحه ای نیست جز (خامنه ای نوجوان)که سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با نوجوان را در قالب های زیبای گرافیکی ارائه میکند.
معرفی کتاب
کتاب در آستان عروج نویسنده: محمد طاهر باقری
حجت الاسلام و المسلمین استاد محمد طاهر باقری نویسنده کتاب ”کتاب در آستان عروج“ در بخشی از مقدمه کتاب درباره علت نگارش آن این چنین می نویسد: ”هر کسی که در زمینه ی علوم تربیتی مطالعه داشته باشد معمولا با سؤالات زیادی از طرف اولیا و مربیان مواجه می شود. چرا که همه ی والدینِ مسئولیت پذیر و مربّیان دلسوز، دغدغه ی بسیاری در زمینه تربیت فرزند و متربی خویش دارند و به دنبال راه صحیحی برای رشد و تربیت ایشان هستند.
بنده نیز با سؤالات فراوانی از طرف والدین و مربیان گرامی مواجه شده ام. همچنین با دوستان و افراد دیگری نیز مواجه هستم که دغدغه ی تربیت خویش دارند و سؤالات فراوانی مورد رشد تربیتی خودشان می پرسند. مکرراً از من خواسته اند که درباره شیوه صحیح تربیت و راه رشد معنوی توضیح دهم و روش هایی کاربردی ارائه نمایم.“
نویسنده کتاب در ادامه «لزوم توانمند سازی افراد برای چاره جویی در مسائل تربیتی و نه صرفاً ارائه راه حل های موردی، و همچنین نیاز به رساندن پاسخ دین به مخاطبین و نه صرفا تجربیات شخصی به آن ها» را انگیزه خود از نگارش این کتاب می داند. و ادامه می دهد: ”تربیت، تنها در یگانه ی علم آموزی و انتقال داده صورت نمی پذیرد؛ یعنی هر چند که علم از شروط لازم آن است اما کافی نیست. پژوهش های به درست آمده نشان می دهد که تغییر و ارتقای رفتار ها و باور ها در سه گانه علم، عقل و ذکر آغاز می شود و در گام های بعدی به مراتبی چون تصدیق، اطمینان، ایمان، یقین، تسلیم، طاعت، حکمت، معرفت و … می رسد. تربیت، اول در گرو این سه گانه شکل می گیرد و این سه امر مهم، پایه و اساس ایجاد فضائل انسانی است. این بدین معنا نیست که امور دیگر نقشی در تربیت آدمی ندارد، بلکه منظور مقدم بودن آن سه گانه است؛ به گونه ای که آستان عروج به وسیله ی علم، عقل و ذکر مهیّا می شود.“
قیمت این کتاب ارزشمند در حال حاضر 100 هزار تومان می باشد. که با 10 درصد تخفیف به مبلغ 90 هزار تومان به متقاضیان عرضه می شود. همچنین در صورت سفارش تعداد بالا، تخفیف بالاتری از طرف ناشر در نظر گرفته شده است.
علاقمندان به خرید کتاب “در آستان عروج” می توانند جهت سفارش کتاب با جناب آقای جاسبی نیا ”مدیر مسئول نشر دانش آموز“ به شماره 09122575547 تماس حاصل نموده یا از طریق پیام رسان واتساپ با ایشان ارتباط بگیرند.